Cum sa il conving sa ne casatorim

A rupe sau nu o relatie nu tine de probleam casatoriei. Pana lurma e doar un act, pe care il semnati amandoi si dupa ramane intr-un sertar sa prinda praf.
 Divorturile in tara asta sunt o chestie comuna, deci acea harite nu o sa iti ofere nici un fel de siguranta sentimentala sau financiara.
 Daca tu tii la el, si esti SIGURA ca altul mai bun nu este pentru tine, nu ai dece sa te desparti de el.
 Probabil in capushorul lui casatorie==vin copiii la nu mult timp dupa, si in contextul social-economic actual nu se simte deloc sigur sa faca acest pas important.
 In schimb, numarul de ani "acumulati" cu tipul respectiv nu insemana neaparat o relatie fericita sau ca ti-ai gasit sufletul-pereche. Inseamna doar ca v-ati supartat reciproc destul de bine. Deci, daca se intampla sa gaseti vreun alt "gigel" cu care crezi tu sigur ca te-ai intelege mai bine si ai fii mai fericita langa, sa nu te sfiesti sa te risit, ca pana la urma o viata ai si este datoria ta fata de tine sa iti cauti fericirea.
 Ce iti spun sunt din concluzii trase din mai multe povesti de ale prietenelor mele si sper sper ca te-a ajutat intr-un fel...
 bafta multa!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu